Rittenkaart, losse lessen en privé lessen. Hoe gaat dit alles in zijn werk?

10 Rittenkaart les

Manegepaard/pony € 175.00 kinderen tot 16 jr
Manegepaard/pony € 200,00 16 jaar en ouder
Opstartkaart paard/pony € 220.00  

Losse/privé lessen per half uur

 Privéles vanaf 16 jaar € 30,00 (per half uur)

Privéles tot 16 jaar € 25,00 (per half uur)

Wij beginnen altijd met een proefles, dit om te kijken wat er voor jou nodig is. Na aanleiding van deze proefles maken wij afspraken voor een vervolg stappenplan. De kosten van een proefles bedragen €10,00  en dienen contant te worden afgerekend bij aanvang van de proef les.  Zodra er een nieuwe afspraak staat dient er bij aanvang van deze eerste les de desbetreffende 10-rittenkaart te zijn voldaan. 

Een 10-rittenkaart; lessen dienen in dezelfde week ingehaald te worden op de Donderdag 20.00 en 21.00 en Zaterdag 11.00 en 12.00 en anders in overleg, zoals bijvoorbeeld met een vakantie. 

Wanneer u op uw 8ste rit zit, dan ontvangt u een nieuwe factuur voor de volgende kaart. Deze dient dan voldaan te worden volgens de factuur. Indien er niet is opgezegd voor de 8ste rit, dan wordt een nieuwe 10-rittenkaart in rekening gebracht.
Een 10-rittenkaart dient binnen 12 weken volgereden te zijn. 

Let op! Bij eerder opzeggen van de kaart, kan er geen geld retour ontvangen worden. Indien men een 10-rittenkaart heeft en in plaats van wekelijks naar 1x per 2 weken of 1x per maand wil overschakelen, dan dient dit in overleg met Liza te worden afgestemd. Deze overschakeling kan pas ingaan met een nieuwe kaart.

Afmelden van de lessen kan alleen telefonisch van maandag t/m zaterdag minimaal 24 uur voordat de les aanvangt. Zo niet, dan zal er 1 les in rekening worden gebracht. 

Vul door op de link te klikken onze inschrijfformulier in.  Inschrijfformulier

Wanneer u deze online invult, kunt u hem op uw computer opslaan en als bijlage verzenden naar info@hcdelangelinschoten.nl dan zullen wij uw inschrijving intern verwerken.

Sluit Menu