Lessen

Wanneer zijn er lessen ?

Van maandag tot en met zaterdag worden er zowel groeps- als privé-lessen gegeven.
​Hieronder een overzicht van de geplande lessen:

​Maandag: 15.00 tot 21.00
Dinsdag: 15.00 tot 21.00
Woensdag: 14.00 tot 21.00
Donderdag: 15.00 tot 21.00
​Vrijdag: 15.00 tot 21.00    

 

Hoe lang duurt een paardrijles?

Doorgaans duren de lessen één uur. De duur van de privé-lessen kan in overleg met de instructrice worden bepaald.

Wat voor lessen zijn er?
De lessen worden in verschillende categorieën gegeven; beginner, half-gevorderd, gevorderd, vergevorderd. Voor mensen die wedstrijdgericht willen rijden, kan de (privé)les worden aangepast. Dit geldt voor zowel dressuur als springen.

Voor de starters die de beginselen in de rijkunst nog niet genoeg beheersen, wordt er begonnen met een 10-rittenkaart privélessen.
Deze lessen worden in overleg met Liza ingepland en duren een half uur. 
​De kosten van een opstartkaart wijken af van de gewone 10-rittenkaart.Het is mogelijk een proefles aan te vragen, om te zien of u of uw kind bij deze manege wilt komen rijden. Neem hiervoor contact op met Liza.

 

Wat moet ik aan?

Rijkleding is niet verplicht, maar een rijbroek en rijlaarzen zijn wel nodig om deze sport goed te kunnen uitoefenen. Alle ruiters en amazones moeten echter wel een goedgekeurde veiligheidshelm dragen.
 

Algemeen

Indien u uw kind graag wilt opgeven voor de lessen, dan verzoeken wij u vriendelijk het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen en retour te mailen naar info@hcdelangelinschoten.nl
Wanneer dit niet online lukt kunt u het aanmeldformulier volledig ingevuld en ondertekend ook in de les overhandigen.

U dient een minstens een half uur van tevoren aanwezig te zijn om het paard en/of pony te poetsen en op te zadelen. De zorg voor het paard neemt meestal ook na de les wat extra tijd in beslag.

Om iedereen zo veel mogelijk aandacht te geven, streven wij ernaar om per groepsles maximaal 6 personen te laten meerijden.
Wij verzoeken u dan ook om uw eventuele afwezigheid tijdig door te geven, zodat wij anderen de gelegenheid kunnen geven in de les mee te rijden. .
Ben je ziek of kun je een dag niet? Laat het dan op tijd weten -24 uur voor de geplande les-.
Bij iedere afmelding wordt een volledige les in rekening gebracht. Een gemiste les, ook als deze afgemeld is, kan hij altijd ingehaald worden. 
Indien een les wordt afgelast door HCDLL dan zal Liza dit per sms/app laten weten. In overleg zal deze les dan ingehaald kunnen worden.
Voor de lestarieven willen wij u verwijzen naar het tabblad 10-rittenkaart.

 

 

 
Sluit Menu