Nieuws:

15-09: Openmanege dagen. Kom kennismaken met onze manege, kom knuffelen met de paarden en pony’s, speel spelletjes en geniet van alles om je heen 


08-09: Onze 2de KNHS dressuur wedstrijd is weer goed verlopen! hierbij de uitslagen!

uitslagen 08-09


07-07: KNHS Wedstrijd. Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste KNHS wedstrijd gehad voor dit jaar. 

Hieronder de uitslagen.

uitslagen 7-7


Zaterdag 30 juni was het niet alleen druk vanwege het Heksenfestijn maar ook omdat er op Hippisch Centrum De Lange Linschoten de laatste FNRS dressuur wedstrijd voor de zomervakantie was. Ook werd er gereden voor de HCDLL bokaal. De ruiters die het hoogste aantal punten had gereden op verschillende paarden zou met deze eer mogen strijken en er met de beker vandoor gaan.

De F1 klasse was goed bezet. Uiteindelijk gingen Sofie Trijssenaar met Pipo er vandoor met de eerste plek en 226 punten. Op de voet gevolgd door Pipa Haveman en Kruimel die 225 behaalden. De derde plaats was voor Danique Scheffers, zij en Kruimel reden 221 punten bij elkaar.

In de F2 waren het Sylvana Sluijs en Mexico die de eerste plaats behaalde. Zij kregen voor hun proef 219 punten van de jury. Met 214 punten volgende Estelle Scheffers met Kruimel op de tweede plaats. De derde plek was voor Anne de Heuff met Arpad zij reden 201 punten bij elkaar. In de F3 streden twee ruiters tegen elkaar. Met 218 punten werd Pernille Vriezema met Anton eerste en ging de tweede plek naar Lieke Rietveld en Magic met 197 punten. 

Ook in de F4 was er een groot deelnemersveld. Waarbij pony Boy zich blijkbaar goed thuis voelde want hij ging uiteindelijk met al zijn ruiters met de podiumplaatsen er vandoor. De eerste plaats was voor Lin van den Berg zij reed 232 punten bij elkaar. Marit van Dijk kreeg voor haar proef met Boy 223 punten en op de derde plaats kwam Suze van den Berg met 210 punten. Jytta van den Haselkamp was met Magic de enigste ruiter in de F5. Zij kregen voor hun proef 210 punten van de jury. Kayleigh Veerman had de voor haar vertrouwde Toon ingeruild en verscheen met Veertje aan de start in de F6. Zij gingen er vandoor met de eerste plaats en behaalde 226 punten. Linda Rietveld en Share kregen voor hun proef 212 punten en kwam op een mooie tweede plek. Op de derde plaats ook met Share kwam Ramona Voorhof in de ring, ook zij reed 212 punten bij elkaar. In de F7 reed Linda Kasbergen met Toon een keurige proef en haalde een score van 215 punten. Als laatste van de dag kwam Suze Kuis met Share uit in de F8. Hun proef werd beloond met 210 punten.

Na de prijsuitreiking werd de winnaar van de HCDLL bokaal bekend gemaakt. Dit bleek met recht een nek aan nek race te zijn want met slechts 2 punten verschil is Lin van den Berg uiteindelijk de winnaar van de HCDLL bokaal!


 

Sluit Menu