Ponykamp 2022

Voor de zomer van 2022 zijn de welbekende paard- en ponykampen weer in aantocht.

Hieronder een overzicht van de geplande ponykamp weken: 
Week 1: van Maandag 11 juli tot en met 15 juli VOL
Week 2: van Maandag 18 juli tot en met 22 juli VOL
Week 3: van Maandag 25 juli tot en met 29 juli
Week 4: van Maandag 8 augustus tot en met 12 augustus VOL

Naast de leuke en afwisselende dressuur-, spring- en voltige lessen, zullen we ook de basis van het SGW gaan beoefenen, dit houdt in over boomstammen springen, parcours op het land en nog veel meer…
Als mooi streven om te laten zien wat er is geleerd in die week, zullen wij een wedstrijd organiseren waarbij alles wordt getest, van het invlechten tot het rijden van je proef.

Ook al doen we veel leuke en leerzame dingen, we zullen natuurlijk ook spelletjes te paard doen, zoals vossenjacht, bonte avond en bij warm weer kunnen we gaan zwemmen.

Als afsluiting van de week zullen jullie een uitvoering neerzetten voor jullie ouders. Jullie hebben hier de hele week de tijd voor om zelf te verzinnen wat jullie willen laten zien.

Jullie zijn welkom op de paard- en ponykampen, wanneer je tussen de 6 en 16 jaar oud, ervaren of onervaren bent.
Ook als je (nog) niet rijdt bij Hippisch centrum De lange Linschoten ben je van harte welkom!
De kampen zijn van maandag t/m vrijdag en je zal dan overnachten in onze kampzaal met stapelbedden. Om jullie ouders gerust te stellen is er natuurlijk ervaren begeleiding en toezicht.

Kosten van het ponykamp bedragen €350-. All in. Wanneer je een eigen paard/pony meeneemt en je ook gebruik wilt maken van de paarden van de manege wordt er €50 extra in rekening gebracht.

Wanneer er binnen 4 weken voor aanvang van het desbetreffende ponykamp wordt afgemeld zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen. 

Voor meer informatie stuur een email naar ponykamphcdll@gmail.com of bel met Kayleigh op 06-30131553

 

Wil jij je gelijk inschrijven? Vul hier de inschrijfformulier in. 

Sluit Menu