Ponykamp 2020

Voor de zomer van 2020 zijn de welbekende Paard- en ponykampen weer in aantocht.

Hieronder een overzicht van de geplande ponykamp weken: 
Week 1: van Maandag 27 juli tot en met 31 juli  VOL
Week 2: van Maandag 3 augustus tot en met 7 augustus
Week 3: van Maandag 10 augustus tot en met 14 augustus
Week 4: van Maandag 17 augustus tot en met 21 augustus
Week 5: van Maandag 24 augustus tot en met 28 augustus VOL

Naast de leuke en afwisselende dressuur-, spring- en voltige lessen, zullen we ook de basis van het SGW gaan beoefenen, dit houdt in over boomstammen springen, parcours op het land en nog veel meer…
Als mooi streven om te laten zien wat er is geleerd in die week, zullen wij een wedstrijd organiseren waarbij alles wordt getest, van het invlechten tot het rijden van je proef.

Ook al doen we veel leuke en leerzame dingen, we zullen natuurlijk ook spelletjes te paard doen, zoals vossenjacht, bonte avond en bij warm weer kunnen we gaan zwemmen.

Als afsluiting van de week zullen jullie een uitvoering neerzetten voor jullie ouders. Jullie hebben hier de hele week de tijd voor om zelf te verzinnen wat jullie willen laten zien.

Jullie zijn welkom op de paard- en ponykampen, wanneer je tussen de 6 en 16 jaar oud, ervaren of onervaren bent.
Ook als je (nog) niet rijdt bij Hippisch centrum De lange Linschoten ben je van harte welkom!
De kampen zijn van maandag t/m vrijdag en je zal dan overnachten in het nieuw gebouwde manege complex. Om jullie ouders gerust te stellen is er natuurlijk ervaren begeleiding en toezicht.

Kosten van de ponykamp bedragen €325-. all in. Wanneer je een eigen paard/pony meeneemt en je ook gebruik wilt maken van de paarden van de manege kost dit €50 extra.

Wanneer er binnen 4 weken voor aanvang van de desbetreffende ponykamp wordt afgemeld zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen. 

Voor meer informatie stuur een email naar ponykamphcdll@gmail.com of bel met Kayleigh op 06-30131553

Wil je je gelijk inschrijven? 

 

Sluit Menu